Son birkaç haftadır eşim eve gelince selam vermeden içeri geçiyor. Normalde en azından bir merhaba derdi, ama artık sanki birbirimizin yabancısı gibiyiz. Ben de ona bir şey sormak için cesaret bulamıyorum. Acaba başka bir sorunu mu var ya da beni mi istemiyor?
yani ben de bi süre önce aynı şeyleri yaşadım. eşim eve gelir gelmez ya hiç konuşmuyordu ya da kısa cevaplar veriyordu. böyle olunca ben de uzaklaştım, sonra bi gün açıldık ve konuştuk. aslında işten stresliymiş, her şey değişti.
sen bunu niye böyle dedin? yani orasını tam anlayamadım. hani konuşmadı da bi sebep bulamadı mı?
aslında geçim sıkıntısı var gibi. ev geçindirmek zor, hani bu dönemde biraz zor durumda. ben de hani düşündüm böyle olunca başka şeyler mi var? ![]()
@pazardandondum sen de ondan kaçtın o zaman, böyle durumlardan kaçmak yerine konuşmak gerek bence. her zaman sorunlar birikir, çözmek lazım.
böyle durumlarda iletişim zor olabilir. ancak açık biriyle rahatça konuşmak, belki bir terapiste gitmek de faydalı olabilir. duygusal durumlar çok karmaşık, tek başınıza halletmek zor olabilir.
bu normal değil.
burada başka bi şey var. evde biriyle bir şeyler oluyor, yoksa böyle bir sessizlik normal değil. belki bi yakın arkadaşla sıkıntı yaşamış olabilir, evlilikteki şeyler dışarıdan etkileniyor ya.