Bi süredir sosyal medyada herkes aynı serumu paylaşıyor. İnanır mısınız, resmen mucize vaat ediyorlar. Bi yandan denemek istiyorum ama fiyatı da hiç uygun değil. Alıp kullanılacak mı yoksa boşa para mı gider? Kullananlar varsa fikir verirse çok sevinirim.
ben de bi ara almayı düşündüm, çok popüler çünkü. Ama sınıftaki bi arkadaş aldı, hiç memnun kalmadı. Dedi ki, ilk başta etkisi var gibi geliyor ama bi süre sonra fark bile yaratmıyor. Açıkçası ben bu yüzden vazgeçtim.
Yani herkes ‘boşa para mı gider’ diye düşünüyor ama bence çoğu insan zaten bu ürünlerde mucize arıyor. Ama ne kadar düzenli kullanıp beklediğin de önemli. Eğer uzun vadeli sabır gösteremem diyorsan almasa mıydın?
O tip ürünlerde içerik çok önemli ya. Mesela hyaluronik asit var mı, oranı kaç? Sosyal medyada genelde vaatler şişiriliyor ama içerik listesine bakmadan almak risk. Bi dermatolog da temizlemeden sonra direk süreceksin dediğini söylemişti.
Şimdiye kadar hep olumsuz yorumlar duydum ya. Şunu da ekleyeyim, hassas bi cildim yok ama bakım rutinim de çok basit. O yüzden belki başlangıç seviyesi bi ürün arıyorum ve bu fazla iddialı olabilir ![]()
ben bu serumu geçen yıl kullandım, açık söyleyeyim ilk iki hafta cildim nemli ve parlak görünüyordu ama sonra durdu. Mesela sabah kalkınca aydınlık bir cilt hissi bekliyorsun ya o hiç kalmadı. Biraz fazla beklentiye girmişim, boşuna almışım gibi.