Bugün hayatımın en garip olaylarından birini yaşadım. Ertesi gün hapı almam gerekiyordu ve eczaneye zar zor gidip cesaretimi topladım. Alacakken mahalleden bir komşu yanıma gelip selam verdi, gözleri elimdeki poşete kaydı. Ben o an yerin dibine girdim, sanki inanılmaz bir şey yapıyormuşum gibi hissettim. Acaba gereksiz yere mi bu kadar utandım? Kadıncağız belki de hiç anlamamıştır ama kendimi kötü hissetmekten alıkoyamadım.
6 Yanıt
6bence gayet normal yani. sonuçta bu senin sağlığın ve karşındaki insanın bunu böyle düşünmüş olması bile saçma. ben de geçmişte gönül rahatlığıyla almıştım, hiç umrumda olmadı açıkçası ![]()
o komşu bi şey dedi mi ya da anlarmış gibi mi davrandı? belki dikkat bile etmemiştir.
@soncaykaldi bir şey demedi ama bakışlar biraz garipti, sanki anlamış gibi. yine de emin değilim, belki de kafamda büyütüyorum.
@uykuarasi ya normal falan diyorsunuz da mahalle yerinde herkes herkesi izliyor. bu işler o kadar rahat değil işte ![]()
Mahalle baskısı kısmı bir yana, böyle şeylerde utanmamanız çok önemli. Eczacılar bu konuda profesyonel ve etik kurallar gereği kimsenin dedikodusunu yapamaz. Kendinizi rahat hissetmek için şehir dışında ya da daha kasaba dışı bir eczane deneyebilirsiniz.
takmayın kafaya. ilaç sonuçta.