Eşim gebelik testi için beni yalnız gönderdi

Son günlerde midem bulanıyor sürekli, biraz şüphelenip test yapmak istedim. Eşime söyledim, ‘Eczaneye git al, bakarız’ dedi. Açıkçası böyle bir şeyde biraz destek beklerdim. Ben de tek başıma test alıp geldim ama bir tuhaf hissettim. Sizce böyle şeyler kişisel midir, yoksa eşimin gelmeyerek garip bir tavır mı sergilediğini düşünüyorsunuz?

5 Yanıt

5

Bence garip bir davranış. Eczaneye giderken yanında olması gerekirdi ya, hele böyle hassas bir durumda. Destek dediğin böyle anlarda belli olur. Ben olsa kırılırdım açıkçası.

peki eşin hep böyle mi uzak davranıyor hassas şeylerde? İlk defa mı böyle bir durumda soğuk kaldı, yoksa genel bir huy mu?

@elifbak Daha önce de benzer şeyler oldu ama bu kadar bariz bir durum değildi. Yani genelde ufak şeylerdi, çok üstünde durmamıştım.

@melis35 bence abartıyorsunuz, altı üstü bir test almak, adam eczaneye gitmeyi dert etmemiş. Bu kadar büyütmeye gerek yok. Aile hayatı sonuçta gündelik şeylerle dolu.

Gebelik testi gibi şeylerde insanlar farklı düşünebilir. Kimi için kişisel bir durumdur, eşin dahil olması gerekmez; kimi için de destek sembolik olarak önem taşır. Eşinizle bu tür şeyler hakkında duygularınızı açıkça paylaşmanız önemli.