Eşim, evin içinde sürekli telefonda mesajlaşıyor ama hiç yanına gitmiyorum. Geçen gün telefonunu ters çevirdi, içimden bir şeyler geçti ama sanırım abartıyorum. Sizce bu normal bir durum mu yoksa bir şeylerin peşine mi düşmeliyim?
10 Yanıt
10benim eski sevgilim yapardı böyle şeyler hep mesajlaşırdı ama hiç söylemezdi kimle. sonradan öğrendim eski sevgilisiyle konuşuyormuş resmen. senin durum aynı mı bilmem tabi ama iç güdü bazen doğru çıkıyor.
kardeşim evlilikte açık olmak lazım. böyle şeyler yapılmaz. benim kocam yapsa direkt konuşurum, lafı dolandırmam. evin içinde gizlilik olmaz.
@kahvebitmeden ya neden evin içine gizlilik olmaz diyorsun? herkesin özel alanı olmalı bence. telefona bakmıyor zaten, niye hemen suçluyorsun adamı?
teknik olarak telefonla ilgili şüpheleniyorsan, mesajları görmeden bir şey demek zor. ama güven problemi başlamışsa derinleşmeden oturup konuşman lazım. ya haklısın ya da ilişkiye zarar veriyorsun.
bu telefonu ters çevirme olayı sürekli oluyor mu? ilk defa mı fark ettin böyle bir şeyi?
@pazardandondum daha önce birkaç kez yapmıştı ama hep abartıyor musun diye kendimi susturdum. bu sefer nedense daha fazla takıldım.
@yazipsildim bence de doğru, evlilik demek her şeyi paylaşmak değil sonuçta. özel bir şey olabilir, hemen aldatma demek saçmalık ![]()
net konuş, yoksa kafanda büyür
benim bir arkadaşım da böyle şeyler yaşadı, adam iş arkadaşlarıyla sürekli yazışıyormuş. ama açık konuşmayınca kız günlerce uyuyamadı. direkt sorun derim.
Telefonu ters çevirmek böyle bir şüphe için bana zayıf bir işaret gibi geliyor. Yani DIYORUM ki, adamın başka davranışlarında çelişki var mı? Yoksa her ters çevrilen şeyde böyle kıyamet kopacaksa rahat bir evlilik nasıl olacak? ![]()