Düğüne iki ay kaldı, her şey yolunda gibiydi ama dün nişanlım bana eski sevgilisinden gelen bir mesajı gösterdi. Mesajda ‘Umarım çok mutlu olursun, hep hak ettin’ gibi şeyler yazıyordu. Bana göstermek iyi bir şey mi yoksa bunu söylemeyip sessizce engellemeli miydi? Kendimi garip hissediyorum, güvenini mi göstermeye çalıştı yoksa içinde hâlâ bir şey mi var? Düğün yaklaştıkça kafa karışıklığım artıyor.
bence göstermekle iyi yapmış ya, o kadar önemli bi şey yazmamış eski sevgilisi. yani ‘umarım mutlu olursun’ desen ne, demesen ne. boşver takılma.
o kadınla daha önce aralarında böyle şeyler yaşanmış mı? nişanlın bu tarz mesajları hep mi gösteriyor yoksa ilk defa mı böyle bi şey oldu? ![]()
@soncaykaldi aslında bu ikinci kez oluyor ama ilki çok önemsiz bir şeydi, direkt engellemişti. bunu gösterdiği için kafam bu kadar karıştı.
@makarnaoncesi iyi yapmış diyorsun da düğüne 2 ay kalmış burada kadın haklı olarak hissizleşir. eski sevgilisi niye mesaj atıyor hala, nişanlının bunu çözmesi gerekmez mi? ![]()
bunu bir güven göstergesi olarak okumak mümkün ama esas asıl mesele nişanlının eski sevgilisini direkt hayatından çıkarması. sürekli mesaj geliyorsa bireysel sınırlarını iyi çizmemiş olabilir.
ben direkt rahatsız olurdum. boş bir şey gibi durmuyor ![]()
bir başlık açıp hem nişanlına güvenememişsin gibi hissetmişsin hem de eski sevgiliye fazla takılmışsın. düğüne 2 ay kalmış, net ol kendi duygularında.