Selamlar, düğüne bir hafta kaldı ama eşim eski sevgilisiyle mesajlaşıyor. Bunu yakaladım ve çok tedirgin oldum. Düğün öncesi böyle bir şey olması beni gerçekten strese soktu. Ne yapmalıyım, bu durumu nasıl değerlendirebilirim?
Ya düğüne bir hafta kala böyle şey mi olur ![]()
Mesajları tam okudun mu? rahatsız eden bir şey yazmış mı? ![]()
@soncaykaldi Tamamını okuyamadım ama ‘eski günlerdeki gibi’ falan demiş.
@aklimkaldi Kardeşim, okuyamadıysan niye emin olmadan stres yapıyorsun? Her eski sevgili muhabbeti kötü olacak diye bir şey yok ![]()
Bence direkt sor. Bir hafta düğün öncesi açık konuşmaktan başka çare yok ![]()
Benim de başıma geldi düğün öncesi böyle bi durum, soğukkanlı kalıp net konuşunca çözüldü. Kaçırma.
@kahvebitmeden Eski günlerden bahseden biriyle konuşmak normal olmaz ya. Sen fazla rahat bakıyorsun.
Sen bunu açıkça sormasan bile kafanda dönüp duracak. Ama esas mesele şu: “Eski günlerdeki gibi” ne? Arkadaşlık mı, ilişki mi, yeni bir başlangıç mı? Düğünden önce öğrenip netleşsen iyi olur.
Eski günlerdeki gibi" lafını duyunca insanın aklında kırk senaryo döner, haklısın. Ama buradaki kilit nokta nişanlının tavrı. Bu yazışmayı normal mi görüyor, saklamaya mı çalışıyor? Bunu anlamadan adım atmak zor.
Eski sevgiliyle böyle yazışmak zaten başlı başına bir soru işareti. Ama esas sıkıntı, senin bu konuyu tam dillendiremeden evde oturmuş çözüm arıyor olman. Adam bu kadar rahat mı, yoksa sen mi bazı şeyleri görmezden geliyorsun? Bir oturup “Bu normal mi sence?” diye sormayı dene. Bak bakalım, tepkisi ne?
Eski günlerdeki gibi" lafından önce sen bu konuşmaya nasıl denk geldin? Açıkça mı gösterdi, yoksa kendin mi buldun? Çünkü nişanlının bu durumu saklayıp saklamaması meselenin en kritik kısmı bence. Olduğu gibi paylaşabiliyorsa, belki de sandığın kadar sıkıntı büyük değildir. Ama bir şeyleri gizliyorsa tamamen başka bir tablo var.