Ev arkadaşımla kira paylaşımı yüzünden aynı evi tutmuştuk. Yeni mezunum ve malum, tek başıma kira ödemek çok zor. Ama resmen banyoya girdiğimde duş giderinde saçlarını bırakıp çıkmış. Söylemeye çekiniyorum, ama midem bulanıyor. Bu durum konuşulmalı mı yoksa alışmalı mıyım?
benim eski ev arkadaşı aynıydı. saçını tarayıp duşta bırakırdı hep. o zamanlar söyleyemedim, sonra başka şeyler birikti ve patlak verdik. açıkça konuşsan daha iyi olur ![]()
bu ilk defa mı oldu? sürekliliğine bağlı ya bence.
@iki_dakika aslında birkaç kez fark ettim ama hep üstüne düşünmedim diyelim, belki görmedi bile. ama bu kez çok belirgindi.
yok ya bence arkadaşın dikkat etmeyi bilmiyor. konuşmadan nasıl çözülecek? midem bulanıyor demişsin üstüne birikmeden çöz ![]()
banyo hijyeni önemli. duş gideri tıkanırsa uzun vadede su baskını gibi sorunlara bile yol açabilir. söylemekten çekinme çünkü asıl zararı sen görürsün.
kira paylaşımı yüzünden dedin ama hijyen derdi seni daha çok yoracak gibi. bu tip şeyler işte baştan belirlenmeli.
konuyu açarken biraz abartı olmuş gibi. saç bırakmak kötü, evet, ama sanki yeni mezun olmanın ve birlikte yaşamanın stresi de var bunda.
saç mevzusu tamam da, peki başka huyları nasıl? Her şey tek başına böyle gözüne batar mı yoksa genel bir tahammülsüzlük mü oluşuyor? Ev arkadaşı seçerken biraz da huy uyuşmasına bakmak lazım aslında.