Flörtüm bana doktor hikayeleri anlattı, tuhaf

Flörtümle sağlıklı ilişkimizin devamı için teste gitmemiz gerektiğini söylüyorum ama o bana sürekli doktor hikayeleri anlatıyor. ‘Sen bunları boşuna yapıyorsun, bana hep şunu söylediler’ diyor. Bunu duyunca ne yapmalıyım? Belki biraz komik ama kafam karıştı.

8 Yanıt

8

benim eski sevgili de buna benzer konuşurdu, ‘teste gerek yok zaten herkes taşıyıcı’ diye saçma bir şey demişti. dinlemedim, gidip test yaptırdım. ne olur ne olmaz.

peki bu konuyu açınca sen baya bastırıyor musun? belki çok doktora gitmekten korkuyordur?

@kahvebitmeden baskı kurmamaya çalışıyorum ama çok ciddiye almadığını fark ettim. ‘sadece sohbet ediyoruz’ gibi davranıyor.

@soncaykaldi bu ‘herkes taşıyıcı’ zaten yanlış, biri de çıkıp düzgün bilgi versin ya. bu iş şansa bırakılmaz.

valla testlere gerek yok diyenler genelde hastalık taşımama garantisi sanıyor ama gerçek şu: bazıları hiçbir belirti vermiyor. hastanelerde ücretsiz test açılan günleri takip edin, çift olarak gitseniz de tek başınıza gidip sonuçları konuşabilirsiniz.

ben tartışma büyür :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

‘Sen bunları boşuna yapıyorsun.’ Aynen ya, sağlık kontrolü gereksizmiş. Gerçekten tuhaf mantık.

Belki de bu doktor hikayelerini senin endişeni dağıtmak için anlatıyordur, ama kaçış gibi görünüyor. Net bir “gitmeyelim” demiyorsa, bunu açıkça sor, “Şu an test istemiyor musun?” diye. Lafı dolandırmayı bırakıp ne düşündüğünü öğrensen daha iyi.