Son zamanlarda sürekli hamile kalmak istemesi beni düşündürüyor. Her gün bu konuyu açıyor, bazen ciddi ciddi ne zaman çocuk sahibi olacağız diye soruyor. Henüz buna hazır değilim ama onu da kırmak istemiyorum. Bu takıntı beni bunalttı ne yapmalıyım?
Bendeki de aynısı, benim eşim 2 sene sonra çocuk isteğiyle tutturdu. Bir ara her gün isim bile seçiyordu. Açık açık ‘henüz hazırım diyemem’ dedim, birkaç ay alındı ama geçti. Konuşmadan çözülmüyor, sana söyleyeyim.
Siz kaç yıldır berabersiniz ve ekonomik durum nasıl? Çünkü bazen o hesaplarla geliyorlar
@uykuarasi Biz 3 yıldır beraberiz. Ekonomi kısmı tamam aslında, o konuda sıkıntı yok
ekonomi tamam diyorsun ama hazır olmadığını söylüyorsun, ne demek bu şimdi? Maddi değilse manevi mi? Gerçek sebebi anlamadan çözülmez sanki.
@biseydiycem ya kişisel alan belki? Maddi her şeyi çözüyorsa herkes çocuk yapardı. Kimseyi zorlamamak lazım bence ![]()
Hamilelik isteği birden fazla faktörden kaynaklanıyor, biyolojik saat veya çevrenin etkisi olabilir. Onunla dürüstçe konuşup bu isteğin altında yatan psikolojiyi anlamak lazım. Bu konuda bir aile danışmanı yardımcı olabilir.
Valla çok ağır bir baskı. Ben bundan çıkarım.
![]()