İlişkimdeki baskı beni boğuyor gibi

Duygularımı ifade etmekte zorlanıyorum çünkü her seferinde onun ne düşündüğünü gözlemleyerek hareket ediyorum. Bana sürekli yapmam gereken şeyleri söylerken kendim gibi hissetmiyorum. Bu durumu konuşmak istiyorum ama korkuyorum, acaba onu kırsam mı?

bu mevzu bana eski ilişkimi hatırlattı. her dediğimi ölçüp biçerdim, sürekli o kırılmasın diye düşünürdüm. bi baktım ben yokum. bu işler konuşulmazsa daha da içten içe yiyip bitiriyor insanı.

kağıt üstünde hoş gibi ama bi anlamadım, yani her dediğine mi karışıyor yoksa spesifik bir konuda mı sıkboğaz ediyor?

@cokdaseyapma aslında genel olarak her şey, işte kimle görüşeceğimden tut, ne izlemem gerektiğine kadar.. :thinking:

ya ben anlamıyorum, her dediğine karışıyor diyorsan neden hâlâ ‘onu kırarım’ diyorsun? bi tık net olmak lazım bence, yoksa sürekli senden götürecek :neutral_face:

kendini ifade edememe ve karşı tarafın baskın olması sağlıklı bir ilişkinin içinde olmaması gereken şeyler. bunu konuşmak için belki daha yumuşak bir anı veya ortamı seçebilirsin. korku uzun vadede daha büyük zarar verir.

biri de çıkıp diyecek ki, arkadaşlar bu başlıktan çok çıkmaz. bi standardımız olmalı, ya tamam konuşulamazsa ne olacak?

ben çat diye konuşurdum.

ne izlediğine bile karışıyorsa, sence bu konuşulunca düzelir mi gerçekçi olarak? çünkü bu, onun genel yaklaşımı gibi duruyor. niyet sorgulamayı düşündün mü?