Eşimle aynı anda Instagram’dayken denk geldim, sürekli yabancı kadın modelleri beğeniyor ve bazıları oldukça açık fotoğraflar. Aslında bizim ilişkimizde güven sorunu yok ama bu durum beni rahatsız etmeye başladı. İçimden konuşmak geliyor ama bu sefer de kıskançlık yapıyor gibi hissettirecek diye korkuyorum. Siz böyle bir şeyi dile getirir miydiniz? Yoksa görmezden mi gelmek lazım?
ben dile getirirdim, içine atmak hiç iyi değil. saygısızlık gibi geliyor bana açıkçası.
benim eski sevgilim de aynı şekildeydi, sürekli influencer hesabı, model profili falan. bi süre görmezden geldim ama sonra patladım. sonuç: tartışma çıkıyor ama değişen bi şey olmuyor.
kaç süredir evlisiniz bu arada? eskiden de böyle miydi?
@altincaydanlik 4 yıllık evliyiz, ama ilk zamanlar dikkatimi hiç çekmezdi bu kadar. son 1-2 yıldır fark ediyorum böyle beğenileri.
buna masum alışkanlık deyip geçenin de kafası bi tuhaf ya. eşinin yanında açık saçık kadın beğenmek masum mu şimdi? ![]()
herkes aynı şeyi tartışıyor ama bence asıl konu sizin rahatsız olup olmamanız. rahatsızsanız konuşun, bu kadar basit ![]()
bu tür şeylerde asıl mesele hissiniz, sizin sınırlarınız. rahatsızlığınızı ifade etmek kıskançlık değil, evlilikte kişisel alan kadar ortak saygı da önemli ![]()