Kaban beğendiremiyorum, erkek gibi diyor

Geçen sevgilimle alışverişe çıktık. Kendime bir kaban seçtim, ‘Bu fazla erkeksi duruyor, sana başka bir şey bakalım’ dedi. Tamam dedim başka modellere bakıyoruz, fiyatı uygun diyiyorum, bu sefer de ‘Çok kalitesiz’ diyor. Sonunda hiçbir şey almadan çıktık. Yani kendi tarzıma göre bir şey bulamıyorum artık onun yanında. Bu normal mi? Siz olsanız ne yapardınız?

yani sevgilinin kıyafetine karışmak da ayrı bir boyut bence. neden bu kadar dert etti kabanını? benzer bi şey arkadaşımda olmuştu, sonra anladık ki tarzını değiştirmeye çalışıyormuş bilinçli olarak :slightly_smiling_face:

sana mı özel böyle davranıyor, yoksa herkese karışır mı normalde? mesela kendi arkadaşlarıylayken de böyle mi?

@cokdaseyapma aslında ilk kez değil, genelde kıyafet konusunda hep bi fikri oluyor. ama başka konularda böyle sık boğaz etmiyor :grimacing:

@yazkenari katılmıyorum, sonuçta biriyle birlikteysen dışarıdan nasıl göründüğünüz karşılıklı önemli olabilir. belki o kabanı gerçekten yakıştıramadı sana, direkt kötü bir niyet aramayalım :sweat_smile:

bu tarz şeyler ilişkide güç dengesiyle alakalı olabilir. sürekli senin kararlarına müdahale ediyorsa, ileride başka konuları da kontrol etmeye çalışabilir. açıkça bir konuşma yapmayı dene :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

bence normal değil. kabanımı seçtirmem kimseye.

bunda net bir sıkıntı var gibi. benim eski sevgilim de hep böyle minik şeylerden başlardı - bir yere gitme, şu renk giy falan. başta önemsiz sandım, sonra baya kontrolcü olduğunu fark ettim. o yüzden bence baştan netleş bu konuda, içini rahatlatır.

ya fiyatı uygun diyorsun, o kalitesiz diyor. peki gerçekten çok ucuz ve dandik bir kaban mıydı? belki de kötüydü ama anlatışına göre her seçtiğini direkt red etmiş sanki.

niye bu kadar karışmasına izin verdin, al gitsin kabanını. tartışmayı bile anlamadım. bence fazlasıyla uzatmışsınız :grimacing:

Sana mı özel böyle karışıyor yoksa genel olarak hep bu kadar detaycı mı? Kendi kıyafetlerine biri laf etse nasıl tepki verirdi mesela? Bence onun tarzına göre değil diye beğenmiyor olabilir ama senin de giyim zevkin var, ortada buluşabiliyor musunuz?