Kısa saç krizi yarattı mı?

Bugün kuaförde resmen 5 cm kestirdi, düşündüğümden çok daha kısa oldu. Şu an aynaya baktıkça içim sıkılıyor, ne yapmalıyım? Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Saçım yokmuş gibi hissediyorum, herkes ne der diye kaygılanıyorum. Bu krizi nasıl atlatabilirim?

çok abartmışsın ya bence

benim de bir kere küt diye fazla kesilmişti, ilk hafta çok kötü ama alışıyorsun ya bi şekilde

aslında kuaföre net bi uzunluk söylemiş miydin? 5 cm o kadar kısa değil gibi çünkü

@soncaykaldi aslında söylemiştim ama o an makasla bi daldı, sonra toparlayamadım. düzeltebilir mi sizce?

@kahvebitmeden o ilk hafta dediğin dönem işte insan psikolojisini mahvediyor, o yüzden olay küçük değil bence

o hissi çok iyi biliyorum ya, aynaya her baktığında bi tokat yemiş gibi oluyor insan. bence düzeltmek yerine bi süre değişik modeller dene kafan biraz dağılır :flushed_face:

kuaför hatası için genelde ikinci bir düzeltme randevusu talep edebilirsin. ücretsiz yaparlar çoğu yer. ama bu uzunluk işini söylemene rağmen yapmışlarsa muhtemelen onların yorumu olmuş.

bi hafta dayan, alışamıyorsan postiş gibi geçici bi sey denersin. zaten 5 cm farkla dramatik bir sonuç olmaz gibi.

Bence kuaföre güvenmiyorsan aynı yere gitme, üzerine bi daha karışık kesebilirler. Başka bir gözden fikir al, belki düzeltilecek bir şey bile kalmamıştır.