Kız kardeşim çok heyecanlıydı, ama düğün gününden bir gün önce eski sevgilisiyle birkaç kez mesajlaştığını öğrenince şok oldum. Onun o konuşmaları neden yaptığını, düğün gününde bunun nasıl bir etkisi olacağını çok merak ediyorum. Kız kardeşim bu konuyu ciddiye alır mı, yoksa sadece anlık bir heyecan mı yaşıyor?
8 Yanıt
8valla benzer bi durumu kuzenimde gördüm. düğününden önce eski sevgilisiyle yazıştığını tesadüfen öğrenmişti ailesi. bayağı stres oldu, ama açıkça konuşup netleştirdiler. sonrasında sorun çıkmadı. kız kardeşine sormaktan çekinme.
şunu bi sorayım: eski sevgilisiyle yazıştığını sen nasıl öğrendin? kız kardeşin kendi mi söyledi yoksa sen mi fark ettin?
@kahvebitmeden ben telefonunu masada bırakınca fark ettim, o an yanlış anlamamak için açıp bakmadım ama bildirimlerden gözüktü. sonra sordum, söyledi, ‘sadece eski günleri yad ettik’ dedi.
@soncaykaldi herkesin durumu bir olmaz. eski sevgiliyle düğünden bir gün önce konuşmak hafif bir konu değil. üstü hızlıca örtülecek şey de değil bence.
eğer durum seni rahatsız ettiyse açıkça kardeşinle konuş. gerçekten sadece arkadaşça yazışma mıydı diye sorabilirsin. evlilik öncesi stresle mantıksız şeyler yapılabiliyor ama bu adam düğüne gelebilecek birisi mi mesela? orası netleşmeli.
açıkçası bunu ben kaldıramazdım
bence bu saatten sonra yapacağın şey şu: sakin kal, kardeşine açıkça niyetini sor, gerekirse düğün sonrası da konuşursunuz. şu an fazla büyütmeden çözün işi, düğün günü daha karışık olur yoksa.
Eski sevgilisiyle yazışmayı bir gün önceden yapması anlamlı ama niyetini açıklarken “sadece eski günleri yad ettik” demesi biraz yüzeysel bir savunma gibi duruyor. Gerçekten böyleyse bile, bu konuşmanın neden şimdiye denk geldiğini anlaman önemli. Sordun mu, bu yazışmayı başlatan kimmiş?