Kuzenim cilt bakım rutinimi TikTok'a koymuş

Kuzenimle geçen hafta sonu bakım günü yapmıştık, maske, serum falan derken bir yandan da eğlenip video çekiyorduk. Ama işte hepsi eğlence diye sanırken, o çektiği videoyu TikTok’a atmış. Yani özel serum karışımlarımı paylaşması mı kötü, yoksa beni izinsiz paylaştığı için utanmam mı? Bildiğiniz mini 'cilt influencer’ı olmuşum. Sinirlendiğim belli oldu, ama kıza ‘kaldır’ demek de garip geliyor. Sizce ne yapayım?

benzer bi durumu kuzenimle yaşadım. o story’e koymuştu, ben de rahatsız oldum ama direkt söyledim, kaldırdı. bence açık konuş kaldır de, çünkü bu işler bir kez alışınca devam eder. dalga geçer gibi bir şey değil sonuçta.

peki sormadan paylaşma huyu hep var mıydı, yoksa ilk mi yapıyor? hani bi alışkanlık mı bu?

@kahvebitmeden aslında ilk değil, daha önce de story’lerde ufak kaydırmalı falan paylaşmıştı ama o kadar önemli görmemiştim.

@biseydiycem seninle aynı şey değil bence, story başka TikTok başka. Bu beğeni ve izlenmelerle gaza gelmiş olabilir, kaldırmasını istemek reaksiyon çekebilir.

Görüntü izni olmadan paylaşması yanlış, kaldırmalı. Ama önce rahatsız olduğunu açıkça söyle, olay büyümesin.