Ünlü bi çiftin sosyal medyadaki videolarını izliyorum ve açıkçası adamın duygusal açıdan biraz ‘oranla’ olduğuna ikna olmaya başladım. Kız çok samimi ve sıcak geliyor ama adam biraz yapmacık gibi ya da sadece ben mi öyle hissediyorum? Sizce kamera önünde bazen roller mi devreye giriyor, yoksa her sey göründüğü gibi mi?
6 Yanıt
6Kızım bence kız gerçekten olduğu gibi davranıyor, bakışları falan öyle diyor ama adam biraz ‘neyse işte rolümüz bu’ kafasında gibi. Benim kızım konuşma tarzında yalandan bir ses fark etsem anlarım mesela, burda da biraz öyle geldi. Çok güvenmeden önce dikkatli olun derim.
Aynısını bir arkadaşımın nişanlısında hissetmiştim. Çok kibar, mükemmel gözüküyordu ama içten içe bir şey eksik gibiydi. Sonra nişandan sonra çocuk değişti zaten, kendisi dediğine göre ‘rol yapıyormuş’. Dikkat edilmesi gereken bir nokta.
kamera önünde herkes farklı bir kişiliğe bürünebilir, bu normal bir durum. Ancak burda asıl mesele, bu ‘kameradaki kişiliğin’ çiftin özel hayatına sızmaması. Rol yapıyorsa bile gerçek hayatta dengeleyebiliyorsa sorun olmayabilir.
Ama siz uyumlu görünüyorsunuz diyorsunuz ama yine de adamı eleştiriyorsunuz gibi. Belki de bi anlık yorgunluk, stres falandır? İnsan her an aynı sıcaklıkta davranamaz ki. Hemen sahte damgası vurulmasa?
Şöyle bi fark ettim adam daha çok ‘kontrollü’ gibi sürekli nasıl gözüktüğünü düşünüyor sanki. O yüzden biraz planlı ve hesaplı hareket ediyor gibi diyebilirim. Biraz daha analiz etmeye çalışıyorum
Eğer kız bu ilişkiye emek veriyorsa, samimi bir bağ kurmaya çalışıyorsa karşısındaki kişinin de aynı çabayı göstermesi lazım. Rollerle değil, açık iletişimle bir ilişki yaşanır. Samimiyetsizlik varsa zamanla yıpratır, burda emek dengesine dikkat edilmeli. ‘Her şey göründüğü gibi değil’ diyorsunuz ya, o biraz tehlikeli.