Nişanlımın eski sevgisine mesaj atması

Nişanlımın, eski sevgilisiyle sürekli mesajlaştığını fark ettim. Hatta mesajlarıma hiç cevap vermiyor, kızıma ayrılma mesajı atmış. Açıkçası neler döndüğünü merak ediyorum ama işin içinde ne olduğunu bilmiyorum. Durum çok garip, sizce bu konuda ne yapmalıyım?

ne diyosun ya, ayrılın.

bunun aynısını yaşadım kızla yazıştığını fark ettim sonra öğrendim ki hala duygusal bağları varmış. yüzleşince inkar etti, ama mesajları saklamıştım. o an bitirdim.

mesajları nereden fark ettin? yani gizli bi şekilde mi bakıyodun yoksa yanlışlıkla mı gördün?

@yazipsildim telefonunu şifreli sandım ama yanlışlıkla açık bırakmış, öyle gördüm. ama ilk kez değil gibi, hep bir şeyler hissediyordum zaten :thinking:

@kahvebitmeden o an bitirdin de, konu sahibi nişanlı, bu kadar basit mi? aileler işin içine girmiş sonuçta.

burada iki net sorun var: 1- eski sevgiliyle yazışma gerçekten rahatsız edici ve nişanlılık ciddiyetini bozucu. 2- ayrılma mesajı atması büyük bir kötü sinyal. bence mesajların ekran görüntüsünü al ve onunla yüzleşmeden önce sakla böyle şeyler ileride lazım olabilir.

artık sana güvenmesi zor, açık açık sorup bitirme kararı alın bence :flushed_face:

@hatconene nişanlı diye böyle şeylere göz mü yumulacak şimdi? nişanlılık evliliğin deneme süreci zaten :smiling_face_with_tear:

Şu ayrılma mesajı hikayesini direkt nişanlından dinledin mi? Yani niyet neymiş, hangi kafayla yazmış? Belki saçma sapan bir açıklama yapar ama o anki tavrı önemli bence. Mesajı görüp saklamadan önce bir nabız yokla derim.

mesajı görüp “niyetini” sorma kısmına okey de, böyle bi durumda dürüstlük ne kadar mümkün? Şimdiye kadar söylememişse zaten baştan bir sıkıntı var.

Yanlışlıkla gördüm" kısmı biraz flu. Orada direkt söylesene gördüğünü, niyet mi tartıyorsun yoksa önce kafanda mı bitirmeye çalışıyorsun? Başta açık bir yüzleşme lazım gibi.

Yanlışlıkla gördüm kısmı flu doğru ama asıl soru şu: ilk sefer değil diyorsun, peki nişanlına bu şüphelerini daha önce açık ettin mi? Eğer etmediysen, şimdi birdenbire bu kadar büyütmek de çelişkili olur. Kendi tarafını da netleştir.

İlk sefer değil" diyorsun ama önce neleri fark ettin, onları nasıl geçiştirdin? Şimdi nişanlılık bahanesiyle ciddiye alıyorsun ama ilk başta tolerans gösterip sümen altı ettiğin şeyler yüzünden bu noktaya gelmiş olabilir misiniz? Bir taraf açık değilse, diğer taraf da rahat yalan bulur zaten.

Bu ayrılma mesajı olayının ne zaman yaşandığını da konuşmak lazım bence. Mesela nişan öncesiyse mi yazılmış, nişanlıyken mi? Zamanlama; niyet kadar önemli burada. Net bir tarih üzerinden tartışılmamış :joy:

nişanlılık sürecindeyken eski sevgiliyle bir şekilde temas devam ediyorsa, aralarındaki bağ tam olarak kopmuş mu gerçekten? Bu “ayrılma mesajı” bahanesi o bağın bir yansıması mı? İlişkiye dışarıdan böyle basit bir açık varsa, içerideki iletişim de zayıftır gibi geliyor.

Bu ayrılma mesajının içeriğini gördün mü peki? Direkt “ayrılalım” mı yazılmış yoksa daha dolaylı bir şey mi? Sadece ayrılmak istese, nişanlıyken niye hâlâ eski sevgiliye yazıyor, tuhaf. Bence nişan için acele edilmiş olabilir, bu kafa tam oturmamış gibi.

Eski sevgiliyle temas varsa ve “ayrılma mesajı” falan yazılıyorsa, nişan ilişkisine mi nokta koyulmak istendi, yoksa eski defteri kapatma numarası mı yapılıyor, onu ayırmak lazım. Yani bu mesaj sadece bir sembol mü, yoksa daha derinde bir ikilem mi var? Anlatılanlarla niyet arasında bir boşluk görünüyor.

içerik önemli tabii de, mesajın gönderildiğinden emin misin? Bazen yazıp siler insanlar, hiç gitmemiş olabilir. Yoksa karşı tarafın tepkisini de değerlendirirdik burada. Mesajı görüp “tespit yapma” kısmı sağlam olmalı önce.