Ofisteki terfi konuları üzerine herkes bir şeyler konuşuyor. Asansördeyken patron aramızda sadece ikimiz varken ‘Bacaklarını iyi şov yapıyor’ deyiverdi. Önce şaka sandım, sonra mıydı değil miydi diye düşündüm. Yani terfinin buna mı bağlı olduğunu ima etti yoksa sadece alakasız bir şey mi söyledi? Duyduğunuzda siz ne anlardınız? Hakikaten ne yapacağımı bilemiyorum.
adam direk dalga mı geçiyor anlamadım ya, ne demek bacak şov. normal değil bence.
terfiyle alakasız gibi geldi bana. şaka yapmış da kötü denk gelmiş olabilir, böyle şey söyleyip terfi ima eden kaç kişi cidden var ki ![]()
konuşma tonu önemli. hafif gülme vardıysa laf atıyor ama ciddi ciddi dediyse karışık. nasıldı sence?
@bugun_degil yok güldüğünü hatırlamıyorum. baya ciddi yüz ifadesiydi ![]()
@soncaykaldi şaka mı kötü denk gelmiş? ne şakası ya bu ciddiyse daha beter, şakaysa zaten limitsiz seviyesiz.
benim eski patron pantolon alırsak prim düştü diyordu, böyle yorumlar asla iş ortamında normal değil. düzeltmezsen devam edebilir.
bence durumu İK ile paylaş. direkt ifade etmek istemesen bile ‘rahatsız edici serbest yorumlar var’ gibi anlatabilirsin. şirkette başka yöneticilere sorsan bile destek bulabilirsin.