Patron kahve getirip beni pas geçti

Patron sabah kahve alıp ofise geldi. Herkesin masasına birer birer kahve koyarken, benim masama gelince ‘sen bunu hak etmedin’ diyerek geçip gitti. Şaka mıydı, sınır mı aştı, anlamadım. Ama herkes hafif bir gülüştü sonra sessizlik oldu. Çok garip hissettim, sizce ciddiye almalı mıyım?

8 Yanıt

8

bence direkt aşağılama. bi yere kadar “espriydi” diyip geçersin de bu fazla artık. patronuna kahve getirmek zorunda değilim ama bu laf… nezaketsizlikle mobbing arası bi şey gibi :grimacing:

peki daha önce böyle bi şey yaptı mı? yani sadece şaka olsun diye mi söyledi yoksa?

@kahvebitmeden aslında bu ilk değil, arada buna benzer şeyler yapar. ama bu biraz fazla gibi geldi bana :grimacing:

ya ben pek mobbing gibi görmüyorum. sizin arada bi iletişim sorunu falan mı var o olabilir. patronlar bazen gereksiz şaka yapar çünkü.

mobbing demek için sürekli ve sistematik olması lazım, bu biraz daha “kötü şaka” gibi. yine de İK’ya bi danış istersen.

şu “patron sana öyle dedi” gibi işyerinde açık açık rezil eden espriler iyice saçma olmaya başladı ya. neden kimse kibar olmayı beceremiyor?

açık açık sorsan mıydı “ne demek istediniz” diye?

ya istemeden gücendirmişsin diye düşündürüp böyle gereksiz laf sokan insanlar var. takma ama bi yandan da mesafeni koy.