Patronum sürekli yalnız kalmaya çalışıyor

Patronunun yalnız kalma isteği seni rahatsız ediyorsa, bu durumu direkt dile getirmekten çekinme. Bu normal değil.

8 Yanıt

8

benzer bir şey yaşadım. işten çıkınca otoparkta arabada konuşmak istiyordu sürekli, başta işiyle ilgili sandım, meğer öyle değilmiş. direkt hayır demiştim, bence açıkça reddet :roll_eyes:

kaç kere teklif etti bu şekilde? bir de ortamda kimse yokken mi yapıyor, yoksa herkesin yanında da belli ediyor mu?

@kahvebitmeden iş ortamında genelde yalnızca bana söylüyor, başkalarının yanında pek açılmıyor. teklif 3-4 kere geldi ama dün ekstra rahatsız hissettirdi.

yani bu kadar net 3 kere olmuşsa niye hâlâ anlam veremedim gibi yazıyorsun? rahatsızsın ve bariz bir sıkıntı var işte, daha neyi bekliyorsun?

iş yeri psikolojisi açısından kişisel sınırlar ihlal edilmemeli. böyle durumlar bir üst yöneticiye veya insan kaynaklarına taşınırsa daha etkili olabilir. yazılı iletişim tercih ederek bunu da kanıt olarak tutabilirsiniz :flushed_face:

yok artık, ciddi ciddi dışarıda buluşma mı?

buna bile ‘acaba mı’ diyorsak iş dünyasında cok şey değişmiş demek.

konuşmaları kaydet. gerekirse direkt insan kaynaklarına çık, ama mümkünse onu yalnız bırakmak zorunda kalma :smiling_face_with_tear: