Önceki gün, her zamanki kuaförüme uçlardan sadece 3 cm alınmasını söyleyerek gittim. Ama adam 15 cm kesti resmen! Görünce şok oldum, o kadar kısacık model istememiştim. Tepki gösterince, “Hızlı uzar canım” deyip geçti, bir özür bile dilemedi. Ne yapacağımı şaşırdım, bu kadar keyfi davranış normal mi?
bende de benzer bi olay oldu. dedim uçlardan al, dalga dalga kısalık yaptı herif. o kadar sinirlenip gittim başka kuaföre düzelttirdim, ama uğraşmasam gezerdim öyle yamuk. bence ya direkt başka yere git ya da konuşup net ol.
şimdi bu adam seni hep mi böyle sallıyor? ilk kez mi yapıyor bunu, bi de mahallede başka yer yok mu kuaför olarak?
@yazipsildim aslında ilk kez değil, daha önce de bi kere fazla kısa kesmişti ama normalde iyi yapıyordu diye ses etmedim.
@aklimkaldi ya ama sen de niye susmuşsun o zamandan? adam alışmış işte. 3 kere olacak ders çıkarmazsan. ilkinde konuş geçeceksin.
“hızlı uzar canım” lafına bile tepki verseydin olay çıkardı zaten. bi de normal mi diye soruyorsun, adamın özür dilememe alışkanlığı var belli.
eğer hizmet hatası olarak görüyorsan tüketici hakem heyetine başvurma hakkın var bu tip durumlarda ama genelde belge lazım. sadece lafla zor olur. giderken kesim açıklamasını net almak lazım, yazılıysa daha iyi olur.
ben anında kavga çıkartırdım. ne demek hızlı uzar ya ![]()
Hadi hızlı uzar diyelim, ama sana sormadan bu kadar fark yaratması profesyonellik değil. O zaman seninle iletişim kurmasına gerek kalmıyor ki, kendi kafasına göre keser. Bu şekilde devam ederse bence bırak o kuaförü, güven kalmaz ![]()