Ya bu Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen’in ayrıldığı dedikodusu beni benden aldı! Resmen her yerde böyle bir haber çıkıyor ama ikisi de açıklama yapmıyor. Tamam, ilişkileri ilginç ve biraz göz önündeydi ama millete oyun mu oynuyorlar acaba? Bilmiyorum, bana biraz kurgu gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz, gerçekten ayrılmış olabilirler mi, yoksa sırf dikkat çekmek için bu söylentiler mi yayıldı?
9 Yanıt
9Bunlar ünlü oldukları için hep etraflarında böyle reklam kokan söylentiler dönüyor. Ben de önceden bi ünlünün sevgilisinden ayrıldı falan dediler, üç gün sonra el ele konserdelerdi. İnanmıyorum yani böyle haberlere artık ![]()
Bence Serenay ayrıldığı dedikodularını özellikle yaydı. Çünkü Umut’un adı hep ‘çapkın’ diye geçiyor. Ortamda birileriyle flörtleşirken yakalanınca hemen ‘zaten ilişki bitti’ demek için. Çok göz boyama gibi ![]()
Ben direkt Instagram hareketlerine bakıyorum. Serenay’la Umut’u yakın zamanda kimse aynı anda story’ye falan almamış. Ayrıldılarsa belli olur, hele bir gece eğlencesinde Serenay başka biriyle görülürse netleşir ![]()
Yani Serenay’ı bu kadar masum göstermeye gerek var mı? İlişkiyi göz önüne taşıyan da biraz kendisi aslında. Her şeyi bu kadar açık yaşarsan, insanlar da ayrıldın mı kaldın mı sorgular tabii. Kurgunun parçası olmuş gibi bir durum.
Yani ben diyordum Serenay bir süre yalnız kalacak diye ama demek ki böyle Umut’la ‘medya oyunu’ yapmak eğlenceliymiş. Aslında bence bunlar sevgililik bitince hemen basına fotoğraf sızdırıyorlardır öyle yapıyor herkes zannediyordum zaten.
Valla sizin yorumlardan sonra biraz daha araştırdım. Meğer Umut’un geçenki bir mekanda başka bir kızla olduğunu söyleyenler varmış. Ama Serenay niye sessiz, bu kısmı çok garip geldi hâlâ.
Zaten Serenay’ın biriyle çıkıp çıkmadığını anlamak için sadece sosyal medya trafiğine bakarım. Takipten çıkmış mı? Fotoğrafları silmiş mi? Her şey orada açık net duruyor. Ama Serenay ince bir çizgide tutmuş galiba.
Bak bir erkek olarak söylüyorum, Umut’un bu kadar gündeme gelmesi bile ilişkiyi zedelemiştir. Çünkü erkekler böyle sürekli dedikoduyla ilişkilendirilince kaçar genelde. Belki sakinleşmek için çekilmiştir ilişkiden.
Bu nasıl mantık ya, biri ‘ayrıldılar mı yazsın’, diğeri ‘yok, reklamdır’ diye dolaşsın. İnsanlar da popülerlik için yalanlar yazıyor basında. Açıkçası bu çiftin umurunda mı sanıyorsunuz?