Sevgilim eski dizisinin setine gidiyor

Sevgilim bi zamanlar oynadığı eski bir diziden arkadaşlarıyla hâlâ iletişimde. Ama son zamanlarda sık sık sete gittiğini söyledi, dizi hâlâ devam ediyor ama o kadroda değil. Sizce bu sadece arkadaşlık mı yoksa ilginç bi durum mu var? Sormam mı lazım yoksa güvenmeli miyim?

6 Yanıt

6

Benzer bi şey yaşadım, eski iş yerimle fazla görüşüyordum. O dönem erkek arkadaşım rahatsız olmuştu, ama benim için sadece muhabbetti. Sevgiline sorarken sakin ve direkt ol bence. Yoksa insan kendini suçlanıyor gibi hissediyor.

Şunu net konuşalım, senin güvenini sarsacak ya da sorgulatacak bir hareket yapıyorsa, burada sorun sende değil, onda. Arkadaşlık illaki olur ama özel alana saygı önemli. Partnerin seninle konuşmadan bu kadar yoğun vakit geçiriyorsa, azıcık sınır ihlali gibi.

Ama bi sey diyeceğim, sen bayağı kurmuşsun gibi. Kendi iş çevresinden biriyle hâlâ görüşebilir, bunda ne var? Bence güven çok net belli olur, aksi halde sorgulayarak ilişkiyi boğarız.

Bir profesyonel ortamda tekrar tekrar bulunmak kişisel bağlardan mı yoksa başka bir sebepten mi kaynaklanıyor, onu anlamaya çalışın. Eğer bu mesleki bir iletişimse, yanlış algılamak istemezsiniz. Ama şeffaflık şart. Sordunuz mu tam ne yapıyor sette?

Bu arada açmak istediğim konu biraz şuydu: sadece muhabbet dese de, sormadıkça detay vermiyor. Mesela geçen gün ‘arkadaşlarla kahve içtik set çıkışı’ dedi ama o kişilere dair bilgim yok. Yani kimlerle görüşüyor emin değilim. Bu normal mi sizce? :woman_shrugging:

Peki diziden arkadaşları kimler, sen tanıyor musun hiç? Veya sette bulunmasının başka bir sebebi var mı, eski dizisiyle bağlantılı bir iş falan? Bu kadar sık gittiği için dikkat çekmiş olabilir, detay sor.