Sevgilim yüzüme yorum yaptı, alındım

Sevgilim dün akşam yüzüme dikkatlice baktı, sonra gözeneklerin biraz belirgin olmuş dedi. Tavsiye olarak da bir krem söylemiş, arkadaşından duyduğu falan. Anlamıyorum, bu iyi niyet mi yoksa ima mı yapıyor? Eskiden böyle konuşmazdı, biraz kafam karıştı. Sizce normal mi?

valla benzer bir şeyi eski sevgilim yapmıştı, bi gün makyajsız fotoğrafıma ‘bu göz altı morluklarına bir çözüm baksak mı’ dedi. Şimdi hoş değil tabi ama bazen niyet kötü olmayabilir. Yani gözenek diyince de herkesin gözüne çok batmaz ki, kendinin algın nasıl?

sen ne dedin peki? Yani böyle şeyleri oturup konuşmak lazım. Evliyken de böyle huyları olursa zor olmaz mı? İnsan hiç sevdiğine öyle açık açık kusur söyler mi ya? :sweat_smile:

@gelenekci ‘Hassas bi şey bu, niye böyle diyorsun’ dedim ama ‘yardımcı olmak istedim’ dedi. Öyle uzadı biraz :flushed_face:

@soran bak aynen o ‘yardımcı olmak istedim’ kısmı beni öldürdü ya. Çok klişe. Onlar hep ‘kırıcı olmadan nasıl söylesem’ diye düşünüp böyle söylüyorlar.

Ben de aynısını yaşamıştım ya, bende yüzümü hiç temizlemediğim için böyle gözenekler olmuştu. Eski sevgilim bana fark ettirmişti. Doktora gittim, cildiye rutini önerdi, baya düzelmişti. Onun niyetini bilemem ama cilt sorunlarını görmezden gelmek bazen kötü olabiliyo.

gözenekler siyah noktayla dolunca ileride sivilce çıkmaz mı ya, ben öyle biliyorum. Hatta gözenek küçülmez bile, kalıcı bi şeymiş. Sen niye uzatmışsın ki?

@mahrem_saf öyle bi şey yok. Gözenekler küçülebilir, bakım rutiniyle baya toparlayan var. Ama ya partnerin sürekli yorum yaparsa niye uğraşalım ki? Bi sınırı olmalı, her şey söylenmez.