Nişanlının eski flörtüyle mesajlaşması can sıkıcı. Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, bunu onunla açıkça konuşmalısın. Düğün öncesi huzursuz olmanı istemez.
10 Yanıt
10benim eski nişanlım da geçmişe takık biriydi, hep eski dedikodulara sarardı. düğün iptal oldu sonunda. geçmişle hesaplaşmak dediği şey bazen bahanedir, bence dikkatli ol.
kaç zamandır konuşuyormuş? yani tesadüfen mi başladı yoksa süreklilik mi var?
@iki_dakika arada bi konuşuyormuş ama geçen hafta tesadüfen yakaladım.
@makarnaoncesi o kadar hızlı iptal mi yani? geçmişle hesaplaşmak illa kötü bi şey olacak diye bir şey yok ![]()
geçmişle hesaplaşmak, genelde kapanmamış duygular ya da özür bırakılmış meselelerde olur. düğün öncesi travmalar tetiklenebilir. ama mesajlara gizli arada bir ‘duygusal’ şey yansıyorsa sıkıntı diyebilirim. açık bir şekilde şunu sormalısınız: ‘bu konuşmalar biz evlendikten sonra da devam edecek mi?’
bu başlıkta eksik detay çok. şaka yollu takılmışsın ama niyetini direkt soramamışsın gibi. ya sormayı net yap ya tamamen boşver. arada kalmışsın.
ben bunu kabul etmezdim. anladığı an silerdi her şeyi ![]()
Peki bu “geçmişle hesaplaşma” kısmında sana dair bir şey var mı? Yani sorun tamamen kendi geçmişi mi yoksa sizin ilişkinize yansıyan bir durum da var mı? Eğer tamamen kendisiyle ilgiliyse, niye çözülemiyor da mesajlaşma süreci uzuyor? Bunları açmadan düğüne gitmek riskli bence.
Bu “geçmişle hesaplaşma” argümanını duyunca direkt şu geliyor aklıma: madem kapanmamış bi konu var, nişanlının sana niye açık açık anlatıp çözmüyor da eskiyle mesajlaşarak “çözmeye” çalışıyor? Samimiyse her şeyi ortaya koyar, böyle arkadan iş çeviriyor gibi bir durum bırakmaz.
Eski flörtle mesajlaşarak “kapanış” yapma fikri zaten başlı başına garip. Anlatılsa bile ikna edici bir sebep değil bence. Yani bir şeyin kapanması için neden yeni bir bağ kurulur?