Ablam çok sevdiğini söylediği erkek arkadaşıyla bir yere gitti ama ne zaman döneceğini söylemedi. Ben de tedirgin oldum açıkçası. Son zamanlarda onun ilişkisi hakkında çok şey duyuyorum. Fakat, bu durumu ablama nasıl anlatmalıyım bilemiyorum.
benim ablam da bir ara böyleydi, erkek arkadaşıyla sürekli bir yerlere gidiyordu. en son bi kavga ettik, o da artık açık açık nereye gittiğini söylemeye başladı. bence direkt sor nerdeydi diyerek.
peki sen ona bu duyduğun şeyleri söyledin mi? yani sadece ne zaman dönersin deme meselesi mi burada?
@kahvebitmeden aslında bu ilk degil, daha önce de belirsiz şeyler yaptı ama üstüne gitmedim. bu sefer cidden tedirgin oldum ![]()
ya bana biraz abartıyormuşsun gibi geldi. ablanın kişisel hayatı sana mı rapor etmek zorunda?
genelde böyle durumlarda açık bir iletişim her zaman daha iyi. ama tedirginliğinizi sakin bir şekilde belirtin. suçlama değil, endişe olarak söyleyin.
beni hiç düşünmüyor mu kısmı biraz dramatik olmuş.
bence net ol konuşurken ama düşman gibi değil. nereye gittiğini sor, açıklamasını bekle. uzatmaya gerek yok ![]()
bizde küçükken böyle şeyler annem büyütürdü, bizden çok. yetişkin olduğunda çoğu şey boş geliyor ![]()
tedirginliğin tam olarak neyle ilgili? Sadece yalan mı söylüyor, yoksa yaptıkları seni etkileyen bir şey mi? Çünkü ikisi farklı hikaye.
Sana direkt yalan söylüyorsa senin ona güvenini zedeliyor, bunu görmen lazım. Ama yalanlar seni birebir etkileyen şeylere dokunmuyorsa, niye bu kadar takılıyorsun? Kendine de bunu sor.