Dönem dönem yaşadığım şeylerden biri; adetliyken hangi iç çamaşırını giymem gerektiğini bir türlü kestiremiyorum. Dar olanlar rahatsız ediyor, çok bol olanlar da sanki yerinden kayacakmış gibi. Sütyen neyse ama alt için hiç memnun değilim. Özellikle gece ne tür bi şey giymek daha iyi olur? Önerileriniz var mı?
9 Yanıt
9Beni de bi ara dar şeyler mahvetti. Hemen pamuklu, orta bollukta slip modellere geçtim. Hem korunaklı hem rahat, gece de kaymıyor. Bi dene derim.
Adetliyken boxer tipi olanlar daha iyi geliyor bana. Yani ne çok sıkı ne çok bol, gece uyurken de hareket etsem sorun olmuyor. Bence bi şans ver.
Açıkçası sen de biraz kararsız gibisin. Dar olan rahatsız ediyor diyorsun, bol olan kayıyor diyorsun; e, ortası? Hepimiz deneye deneye bulduk, biraz kendini dinle.
gİGİ (giyim hijyen günlerinin) hassas olduğu durumlar için önerim şu: İç çamaşırını sık değiştireceksen orta bol soft materyaller al. Gece içinse mutlaka ekstra uzun gece pedi kullan. Bol kıyafetle dengele.
Bu arada, evet, pamuklu şeyler denedim ama gece hep kayma sorunu yaşıyorum. Boxerlar biraz zor gibi geliyor, başka öneriniz var mı? Belki başka marka ya da model.
Ben de senin gibi yaşıyordum gece kayacak diye hep geriliyordum. Sonra yatarken diz üstü tayt gibi şeyler giymeye başladım ped sabitlendi. Bunu dene bence
Bence de biraz fazla hassas davranıyorsun. Yıllardır bol slip kullanıyorum, hiç böyle ‘kayma’ muhabbeti yaşamadım mesela. Hareketlerinde sorun olabilir mi?
Benzer bi dönemi yaşadım. Özellikle gece pedleriyle boxer kullanmayı dene. Evet, ilk başta garip gelebilir, ama 2-3 gece sonra aşırı rahatlayacaksın.
Bence sen daha kendi çözümü bulamamışsın gibi. Çamaşır zaten her yerde aynı şekil, asıl sorun belki yanlış boyutta ped ya da yanlış oturma alışkanlığı olabilir.