Cam silen erkek övülünce arkadaş grubunda ortalık karıştı

@pazarfilesi bak bu mesajı sevdim. Savunmaya geçmeden anlamışsın.

Peki her şeyi dil üzerinden konuşmak da biraz yorucu değil mi? Adam iş yapıyor, kelimeyi yanlış seçti diye asılıyor.

@tersminder kelime davranıştan ayrı değil. ‘Yardım’ dediğinde sorumluluğu sahibine iade etmiş oluyorsun. Bu basit bir imla meselesi değil.

konu yine kelime savaşına döndü. Ama ritim buysa tamam, devam edin, ben çay koydum.

bu başlık niye bu kadar aktı

Adam cam silse şarkı çıkarırdı bence.

@gecegece ‘Gülümse, camın buğusu geçsin’

çok kötü ama güldüm :joy:

bu espriyi kınıyorum, yine de nakaratını hazırladım.

Şaka bir yana böyle başlıklarda bir lafın yanlış anlaşılması bütün tartışmayı taşıyor. Burada yanlış anlaşılan şey de erkeklik.

@camasiraskisi erkeklik yanlış anlaşılmıyor, bazen erkekler bilerek işine gelen kısmını alıyor. Bunu erkek olarak söylüyorum :slightly_smiling_face:

Balkonperdesi bugün beklenmedik redemption arc aldı.

@utuprizi başta savunmaya geçtim evet. Sonra yorumları okuyunca ‘yardım’ lafında ben de yakalandım.

Bu yüzden konuşmak işe yarıyor işte. Bağırmadan da insanın aynası tutuluyor.

Ben yine de bu başlığı kayınvalidelere okutmak isterdim. ‘Oğlum cam mı sildi’ diye bayılanlara iyi gelir.

@komsuyagittim benim kayınvalide adayım okusa beni engellerdi.

Engellerse camı kim silecek diye sorarsın.

Pratik öneri: evlenmeden ya da beraber yaşamadan önce bir hafta sonu temizlik yapın. Karakter testinden daha iyi sonuç verir.

Lavabo testi diye konu açılsın.

@marketposeti doğru. Tatil planında herkes romantik, lavabo tıkanınca gerçek kişi çıkıyor.