Lavabo tıkanıklığı ilişki turnusolüdür, bunu da buraya bırakalım.
çünkü kimse tam haksız değil ama bazıları fazla haklı. Başlık böyle yürür.
Ben başta eski usul düşündüm ama kızların yazdıklarını okuyunca hak verdim. Erkek çocuklarına iş öğretmek lazım, yoksa ileride eşine yük oluyor.
@kirecbaglamis keşke bunu daha çok baba söylese. Anneler tek başına yetiştiremiyor çünkü babanın tembelliği de örnek oluyor.
Ben arkadaş grubunda bundan sonra cam sildim diye anlatmayacağım. Gizli kahraman değil normal insan olacağım.
@pazarertesi anlat ama alkış bekleme. Bazen gençlerin birbirini böyle düzeltmesi iyi.
Başlığın özeti: erkek ev işi yapınca haber değeri bitmeli. Haber değeri bitmeden eşitlik başlamıyor.
Konu sahibine dönersek: sen fazla sinirlenmemişsin. Sadece çevrenin normal saydığı şeyi sorgulamışsın ![]()
@kapisonra teşekkür ederim. Eşimle sorun yok, arkadaş grubunda biraz gerildim. Bu başlığı ona da göstereceğim ama Hatconene yorumunu özellikle.
Göster kızım. Eşin de bilsin, cam silmekle kahraman olunmaz ama cam silip kavga çıkarmamak iyi özelliktir.
son cümle güzel: işi yapmak yetmiyor, o işi lütuf gibi pazarlamamak gerekiyor.
ben bazı noktalara hâlâ fazla sert bakıldığını düşünüyorum ama ‘yardım’ kelimesi kısmında ikna oldum. Ev ortaksa yardım değil.
@tersminder bu bile büyük ilerleme. Normalde şimdiye üç kişi kapıyı çarpıp çıkmıştı.
Böyle başlıklarda 47. sayfada biri bambaşka şeye laf atar, herkes konuyu unuturdu. Burada en azından cam hâlâ kadrajda.
@miniksercefan kadrajda cam var, camda leke var, lekede toplum var. Bunu kınıyorum ve seviyorum.
Bu şiirsel finalden sonra biri gerçekten cam silsin lütfen.
Ben sildim, iz kaldı. Aynı bu tartışma gibi.
Tamam dağılıyoruz. Sonuç: bez cinsiyetsizdir, alkış kontrollü verilir, eski tartışma ruhu tehlikelidir.
Bu başlıktan sonra yarın cam sileceğim ama kimseye söylemeyeceğim. İç huzurla.
Söyleme değil, birlikte yap. Bütün mesele o ![]()