Adet dönemlerimde leke belli olmasın diye koyu renk iç çamaşırlar tercih ediyorum. Beyaz çamaşırlarda bu dönemde çok zorlandığım için bu daha rahat geliyor. Bunu arkadaş ortamında biriyle paylaştım, aramızda böyle şeyleri konuşabiliyoruz genelde. Ama o kadar açık bir espri yaptı ki yan masadakiler bile duruma dikkat kesildi. Gülüp geçip olayı unutmalı mıyım, yoksa bir sınır mı konuşmalıyım? Siz böyle bir durumda ne yapardınız?
5 Yanıt
5bende buna benzer bi şey oldu zamanında. arkadaş ortamında doğum kontrol hapıyla ilgili bi şey paylaşmıştım, biri dalga geçti ama herkesin içinde. o an pas geçtim ama sonra konuda sınır çizdim; ciddiyetle söyledim. o espri muhabbetinin yerini ve zamanını bilmiyor olabilir ama bu kadar toplu ortamda olmamalı.
o bahsettiğiniz kişi ya hep böyle sınırları zorluyor muydu? ilk değilse bence konuşmaya değer.
@kirmizikazak aslında daha önce buna benzer bir şey yapmadı, o yüzden o an biraz şaşkına döndüm. gülüp geçmekle susmak arasında kaldım.
@uykuarasi bence her şey hemen ‘sınır çizme’ meselesi yapılmamalı. konuyu açan sen sonuçta, biraz mizah kaldırabilmek lazım. herkesin ağırlığı farklı neticede ![]()
arkadaş ortamında böyle kişisel bir şeyi paylaşırken biraz daha kapalı anlatmak daha iyi. herkesin mahremiyet sınırı farklı. bu tür konular biraz daha özel kalabilir ![]()