Düğün için hazırlık yapıyoruz ama sevgilim, parayı annemle konuşup istemeyi seçti. Bu duruma resmen şok oldum. Sanki beni yok sayar gibi hissettim, işte böyle oluyor mu? Kafam karıştı açıkçası.
yok artık ya, direkt annene gitmek de ne bileyim ![]()
size sormadan mı yaptı bunu? yani önceden konuştunuz mu hiç böyle bir şey?
@kahvebitmeden evet, hiç haberim yoktu. öğrendiğimde zaten olay olmuştu bile.
bence biraz abartıyorsun gibi. sonuçta evleniyorsunuz, aileden yardım istemek tuhaf gelmedi bana.
ama niye direkt anneniz? yani kendi ailesinden istemek yerine size yüklenmiş gibi bir şey olmuş.
adam bu kadar rahat davranıyorsa, finansal sorumluluklarını da ciddiye almıyor olabilir. böyle şeyler evlilikte büyük sorun olur ![]()
@yazipsildim bu kadarı da normal değil ya. en azından konuşup ortak karar alınır.
bu tarz durumlar özellikle düğün gibi harcaması yüksek olaylarda sık yaşanıyor. bence finansal yükümlülükleri baştan netleştirip, gerekirse bir uzmandan destek alabilirsiniz. ileride daha büyük sorun çıkmaması için önemli.
benzer bir şey yaşadım. nişanlım kirasını bile annemden borç diye alıyordu. evlenmeden önce çok net sınırlar koyduk.
Direkt anneni araması garip. Senden habersiz yaptığına göre ya senin tepki vereceğini düşündü ya da bu tarz işleri normal görüyor. Bunu konuşmadan yoluna devam etmek zor ![]()