Geçen gün çamaşır makinesine iç çamaşırlarımı attım, eşim bir iş için banyoya girdiğinde fark edip makineyi durdurmuş. Regl lekesinden rahatsız olmuş, ‘bunu ayrı yıkasan daha iyi olmaz mıydı?’ dedi. Açıkçası utandım ama aynı zamanda da sinirlendim. Sonuçta bu doğal bir şey. Daha önce böyle bir şey yaşamadınız mı? Eşinizin böyle tepkisi olduysa nasıl ayarlıyorsunuz?
bende de oldu bi kere. o an tartışmadık ama sonra oturup konuştum. doğal bi şey olduğunu tam anlamamış gibi. biraz anlatmak gerekti ![]()
yani durup dururken mi rahatsız oldu anlamadım. daha önce hiç mi görmedi?
@camliperde aslında regl olduğunu biliyordu ama çamaşırda görünce işi hijyene bağladı.
@kulpusoran hijyen diyor ama altında başka şey aramak lazım bence. o kadar büyütülecek şey değil.
lekeli çamaşırları ayrı yıkamak hijyen açısından anlamlı ama eşler arasında bu kadar rahatsızlık yaratması farklı bir mesele. iletişimle aşılabilir gibi görünüyor.
@temizcevap ‘iletişimle aşılır’ demek çözüm değil. adam regl mi hijyen mi, ikisini ayıramamış gibi.
adam fazla abartmış ![]()
@uyukalbi o kadar basit değil, insanların hassasiyetleri olabilir. her şeyi normalleştirmek zorunda mıyız?