Hediye eksik, mesaj fazla: Eski sevgilisine yazmış

Sevgilim telefonu elimdeyken eski sevgilisine yazıp doğum gününü kutladığını gördüm. ‘Dostça hareket’ diyip geçti ama içimde bir yer huzursuz. Yoksa ben mi fazla alıngan davranıyorum? Açıkçası her eski sevgili dost kalmaz diye düşünüyorum. Neden böyle bir şey yapar ki?

5 Yanıt

5

Ben bunun aynısını yaşadım ya. Eski sevgilisine mesaj atıyordu sürekli, ‘arkadaşız’ falan diyordu. Sonra bi gün fark ettim ki bitmemiş o ilişki, hala konuşuyorlarmış düzenli. Açıkçası hiç beklemeden ayrıldım çünkü güvenim sıfır oldu. Bence konuşmalısın, tam hikayeyi öğrenmeden huzursuz kalırsın.

Peki bunu ilk kez mi yaptı? Önceden şüphelendiğin bi şey var mıydı? Çünkü bazen böyle şeyler üst üste çıkabiliyor.

@rumuz2 aslında ilk kez değil. Geçen yıl da eski sevgilisiyle bi fotoğraf beğenmişti, ona da ‘ne var yani?’ demişti. Ama yazmak başka gibi geliyor bana :melting_face:

@rumuz1 bunu komple ihanete yormak saçma geliyor. Her eski sevgiliye yazan aldatıyor diyemezsin. İnsanlar bazen gerçekten dost kalıyor, illa bi bit yeniği aramaya gerek yok :roll_eyes:

Bu durumda aslında şüpheci yaklaşman çok doğal. Fakat her eski sevgili ilişkisi şüpheli olmak zorunda değil. Eşler arasında güven esastır, açık bir şekilde hislerini dile getirmen önemli. Eğer bu huzursuzluk devamlı hale gelirse bir uzmanla konuşmanız sağlıklı olabilir.