Kuaförden şapkayla çıktım resmen

Bugün moralim çok bozuk. Kuaföre boyatmaya ve 2 cm uçlardan aldırmaya gittim. Resmen omzuma kadar inen saçlarımı kısacık kesti! Bir şey bile diyemedim, hani kesilmiş geri uzamaz ki… Şimdi herkes fark edecek, “ne yaptın saçına” diyecek. Kendimi çok kötü hissediyorum. Siz böyle bir şey yaşadığınızda nasıl başa çıkıyorsunuz, ne yapıyorsunuz?

7 Yanıt

7

bunu yaşamadım ama bi arkadaşımın başına gelmişti. o da ‘2 cm al’ dediği halde baya kısacık kesip kat atmışlar. sonra direkt başka bi kuaföre gidip düzelttirdi ama bi kere o şok kalıyo işte :flushed_face:

bak, burda herkes kuaförü suçlar da bence azıcık da sen net belirtmemişsin. ‘uçlarından al’ demek soyut kalıyo, cm cinsinden net açıklamadan olmaz ki.

ya bu kuaför sana neden boyle bir şey yaptı? ilk defa mı gittin yoksa daha önce tanıdığın biri mi? çünkü bilerek yapmış gibi bi hava var.

@kahvebitmeden aslında ilk kez yapmıyor, diğer kesimde de biraz fazla almıştı ama o kadar fark etmemiştim. güvenip gitmiştim.

senin hissettiğini anlıyorum ya, böyle sabah kalkınca aynaya bakıp ‘bu kim?’ diye kalıyo insan. bi süre saçını hiç kendin gibi görmüyosun. ama omuz hizasında da model çok, toparlarsın.

aslında kesimlerde müşteriyle sürekli iletişimde olunması lazım. eğitimli kuaförler genelde müşteriye ayna ile sık sık onay alır, bu yapılmamış gibi. bu durumda başka bir kuaföre gidip dilersen ince katlar ya da şekillendirme isteyebilirsin.

bence o kuaförü değiştir.