Kuaförüm saçımı yandı, özür mü dilesin?

Dün kuaförde saçımı kestirdim ama tam anlamıyla yandı. Saçımı birkaç cm daha fazla kesti, çok üzgünüm ve özsaygım biraz yıkıldı. Önceki halimi çok seviyordum ama şimdi ne yapacağımı bilemiyorum. Açıkçası kuaförümden özür bekliyorum ama nasıl yapsam bilemiyorum.

özür mözür değil de, bu işin telafisini yapması lazım.

peki o birkaç cm fazlalığı kestikten sonra bi açıklama yaptı mı? Yoksa ‘bir şey olmaz’ deyip geçti mi? :woman_facepalming:

@kahvebitmeden aslında ilk yaptığında fark etmemiştim, sonra eve gidince anladım. Ama ‘bir şey olmaz’ lafını iş sırasında söyledi tabii :face_with_hand_over_mouth:

bi kere kuaförüm saçımı yanlış renge boyamıştı. Özür dilese de içim soğumadı, bir daha gitmedim. Bana kalsa bunun olayı tamamen güven meselesi.

Bu kadar hassassanız gidip net ölçüde anlaşma yapsaydınız. ‘Bir şey olmaz’ diyorsa orada durup tepki gösterseydiniz?

@pazardandondum ama burdaki mesele o değil ki, zaten kestikten sonra fark edilen bir şeyden bahsediyor. Anında nasıl engel olabilir?

aslında kuaförlerin daha fazla kesmesi sık duyulan bir şikayet. Biraz da sizin sınırlarınızı net çizmeniz lazım, ‘şu kadar’dan bir cm bile fazla olmasın’ gibi. Ama telafi istemeniz de hakkınız.