Nişanlım “burnunu düzeltsek mi” dedi

Düğüne üç hafta kalmış, saçımı, makyajımı dahi tasarlamaya çalışırken nişanlım bir anda “Burnunu düzeltsek mi? Düğün fotoğraflarında daha çok beğenirsin” deyiverdi. Şok oldum, onu böyle düşündüren ne anlamadım. Normalde takılmazdım ama zaman bu kadar dar olunca fazla düşünüyorum. Siz olsanız ne hissederdiniz?

8 Yanıt

8

bana da ablam böyle bir şey demişti zamanında. o ‘daha simetrik olur’ falan diyordu da çok fena takılmıştım. işte kafa aynı. iyi niyetli olabilir ama zamansız bence :thinking:

ne zamandır beraberlik var, böyle şeyler daha önce de oldu mu? yani genelde bedeninle alakalı yorum yapar mıydı?

@iki_dakika ilk kez değil aslında, arada küçük şeyler söylediği olmuştu ama bu kadar net ifade etmemişti daha önce :joy:

@makarnaoncesi ama düğünden önce yapılacak şey mi bu? iyi niyetli olsa ne olur, zamanlama saygısızca olmuş :melting_face:

3 haftada böyle bir işlem mümkün bile değil. ödem geçmez, sonuçlar oturmaz. estetik planlamak ciddi süreç, düğünden önce hele hiç olmaz. bu tamamen yersiz bir öneri.

şu ‘düğün fotoğrafında daha çok beğenirsin’ kısmı beni benden aldı, zaten siz beğeniyorsanız niye sürekli böyle değişim vesaire konuşuluyor. nişanlısı beğeniyor belli ki.

ben konuşurdum açıkça, şüpheyle kalmak kötü.

@uykuarasi ama nişanlılık dönemi bu ya, herkes biraz detaya girer. belki kötü niyetle değil, sadece öneri olarak söylemiştir :face_with_peeking_eye: