Sevgilimin telefonunu karıştırmak istiyorum

Son zamanlarda bi garip davranıyor. Sürekli telefonuyla vakit geçiriyor ve bazen gizlice mesajlaşırken yakalıyorum ama sorsam sinirleniyor. İçim resmen kemiriliyor, baksam mı acaba? Yoksa paranoyaklık mı yapıyorum? Sizce nasıl davranmalıyım?

8 Yanıt

8

ben de aynı şeyi yaşadım. Eski sevgilim sürekli telefonuyla uğraşırdı ve sorsam geçiştirirdi. Bi gün dayanamayıp baktım, başka kızla konuşuyormuş. Keşke onun yerine direkt açık açık konuşsaymışım, daha sağlıklı olurmuş.

Bence kesin başka bi şey var. Yani insan niye gizlice mesajlaşırken yakalanınca sinirlensin ki? Ama açıkça suçlama yapmayıp ne olduğunu öğrenmeye çalış derim

Bu tür durumlarda güven en önemli unsur. Telefon karıştırmak bir çözüm gibi görünse de karşılıklı güveni sarsabilir. Bence hislerinizi açıkça paylaşın, gerekirse dışarıdan bir uzmandan destek isteyin. İlişkinin sağlığı açısından daha etkili olur :melting_face:

Şimdi şöyle bi şey var, sürekli onun telefonuna takılmışsın gibi. Belki de senin şüphecilik tavırların onu böyle davranmaya itiyor? Direkt oturup ‘Bir problem mi var?’ diye sor. Ama dürüstçe :joy:

Şunu eklemek istiyorum: Daha önce de biraz kıskanç hallerimden şikayet etmişti ama cidden son zamanlardaki halleri bambaşka. Direkt sormak istesem bile ya yine sinirlenir diye çekiniyorum :sweat_smile:

O his gerçekten çok kötü ya. İçin içini yerken bi yandan da ya paranoyak görünürsem korkusu… Benzer bi şey yaşamıştım, geceleri o uyuduğunda bile kafam susmamıştı. Ama konuşunca rahatlamıştım, bence dene.

Çok yaygın bi durum aslında. Belki oyun oynuyordur ya da iş stresi yüzündendir. Mesajlaşırken yakalaman tabii ki garip ama illa aldatıyor anlamına da gelmez. Önce normal bi konuşmayı dene bence.

Peki daha önce böyle gizli gizli mesajlaştığını hiç fark ettin mi? Yoksa bu son zamanlara mı özgü? Belki de hep böyleydi ama sen yeni dikkat etmeye başladın.