3 aylık flört hala buluşmuyor, bekliyorum

3 aydır konuştuğum biri var arada sırada mesajlaşıyoruz ama buluşma teklif etmedi. Ben artık bi adım atmasını bekliyorum ama tık yok. Sizce bu durumda ne yapayım? Açık açık sorsam mı yoksa bu kadar beklediğime değmeyecek biri olabileceğini mi düşünmeliyim?

5 Yanıt

5

Bence bu kadar beklediysen bi konuş. Açıkçası eğer senin için ciddi düşünen biri olsaydı 3 ayda en azından bi çay içelim derdi. ‘Zamanı gelince buluşuruz’ demesi tam bi oyalama lafı gibi :flushed_face:

Bu kadar dert edilecek bir şey değil bence. Belki çekingen ya da yoğun bi süreçte. Neden illa erkek adım atacak ki, sen teklif etsene? Hani herkes eşit diyorduk? :sweat_smile:

Sosyal ilişkilerde karşılıklı ilginin sürekliliği önemli. 3 ayda hala buluşma yoksa, karşı tarafın ilgisi ya düşük ya da hayatında başka bir şeyler var. Eğer bu seni olumsuz etkiliyorsa, doğrudan ama yargılamadan konuşmanı öneririm.

şunu da ekleyeyim, aslında ben de çekingenim o yüzden ilk adımı hep ondan bekliyordum. Ama artık sürecin böyle devam etmesi beni rahatsız etmeye başladı.

Ya, şu ‘çekingen’ bahanesi biraz fazla abartılmadı mı? 3 ayda çay içemeyecek kadar çekingenlik mi olur? Bu işte bi tuhaflık var, başka bi şeyleri sorgula derim.