Yakın arkadaşımın düğünü için bir haftam kaldı ama ne giyeceğime bir türlü karar veremedim. İçim içimi yiyor resmen! Annesi sürekli “şunları giy” deyip kafamı karıştırıyor. Şuan hangi kıyafeti alacağım hakkında kendi başıma kaldım ve bu kadar zor olmaması gerektiğini düşünüyorum.
anneyi dinle geç ya, bi haftada başka çözüm zor.
bana da annemin seçtiği elbiseyi giymek zorunda kalmıştım. son gün başka dert çıkmasın diye uydum, gayet normaldi herkes için ![]()
şimdi annen mi zorluyor yoksa sen mi kararsız kaldın tam anlamadım, neden kafan bu kadar karışık? bütçe sıkıntı mı? ![]()
@yazipsildim hem annem zorluyor hem de ben rahat bir şey istiyorum, ama aldığım kıyafetlerin çoğu ya pahalı geldi ya da üzerimde tuhaf durdu ![]()
@kahvebitmeden bence gayet saçma, annenin seçtiğiyle gidince düğünde kendi zevkini yansıtmış olmuyorsun ki. daha uygun bi opsiyon illa ki bulunur.
bütçe dertse indirimli outletlere bak, LCW bile para vermez diyorsan internetten Trendyol veya Dolap’ta uygun şık elbiseler bulunuyor. aceleyle karar verirken iade şartlarına bakmayı unutma.
bi de kiralama opsiyonunu düşündün mü? düğün için bi kere giyilecek şey, mantıklı olabilir ![]()
Düğün mekânı neresi? Eğer açık havadaysa rahatlık daha öncelikli olabilir; yoksa iç mekânda zaten çoğu şey kurtarır. Ayrıca ayakkabıyı şimdiden ayarla, elbiseden daha kritik bence geceyi mahvetmemek için.
Rahat bir şey istiyorsan tunik tarzı kombinler düşün, herkes illa klasik abiye giyecek diye bir şey yok. Hem mekana göre de daha esnek olur. Bu kadar gerilmen bile fazla.