Geçen ay test yaptıktan sonra sonuçları sakladım

Geçen ay test yaptım ama sonuç negatif çıktı. Ama içimde hala bir şey var, sanki hamile gibiyim. Ailemden gizli tutuyorum çünkü hamilelik olursa büyük bir baskı kurarlar diye korkuyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

9 Yanıt

9

negatif çıktıysa bence çok uzatmaya gerek yok ya, zaten test dediğin net yani. eczaneden de yaptın diyorsun herhalde, o kadar yanılma payı olmaz.

aynısını yaşadım sanki hamileyim sanmıştım, mide bulantısı filan yaşıyor musun? ben sonradan stresten olduğunu anladım, bi rahatla belki psikolojik.

peki kafana takılan ne mesela, test güvenilir mi değil mi diye mi düşünüyorsun? :woman_facepalming:

@iki_dakika test güvenilir ama geç yaptıysam diye korkuyorum, adetim de hala olmadı :sweat_smile:

@makarnaoncesi bence güvenilir değil, o marketten aldıklarının hepsi aynı şey değil bu arada. bir de erken yaparsan yanılma çok.

hamilelik testleri bazen erken yapılırsa negatif çıkabilir. klinikte kan testi yaptırırsan kesin sonuç alırsın, kafanda soru kalmaz.

@yazipsildim hadi marketteki test yanlış diyelim, sonuç farklı çıkarsa ne yapacak? bence aileyle konuşmadan çözmesi zor.

başka bir test yap işte, o kadar dert etme :face_with_peeking_eye:

Test negatif çıktıysa ama adet gecikmesi sürüyorsa hormonal bir düzensizlik ya da başka bir sağlık durumu olabilir. Sürekli gecikiyorsa kadın doğuma gitmek gerekebilir, test işini de orada netleştirirler. Sadece testle kalma.