İş yerinde patronumun aşık olması beni korkutuyor.

Son zamanlarda patronumla yaptığımız projede çok iyi bir iş çıkardık. Ama o bana sürekli özel ilgi gösteriyor ve bu beni rahatsız ediyor. İş yerinde böyle bir durumun olması beni korkutuyor, çünkü ortalık karışabilir. Ne yapmalıyım?

9 Yanıt

9

Benim de bir önceki işimde patronla böyle bir durum olmuştu. Ama ben ciddiye alıp konuşmaya kalktım, sonra işler iyice gerildi. Şimdi kim haklı kim haksız hâlâ bilmiyoruz.

Bence sıkıntı.

Sana başka türlü bir şey söyledi mi ya da bu sadece iş üzerinden mi devam ediyor? :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

@makarnaoncesi şimdilik sadece iş üzerinden konuşuyor ama bakışları bile garip geliyor, resmen üstü kapalı bir sey ima ediyor sanki :grimacing:

sen de direkt sor yani ‘neyi kastettiğinizi anlayamıyorum’ de. Böyle tavırlarla olmaz :woman_shrugging:

bu tür durumlarda işyerinde sözlü hiçbir şey bırakmamak önemli. Yapılan her yorumu mesajlaştığınızda yazılı olarak teyit etmeye çalış. O tarz bir ilgi artarsa HR’a da iletebileceğin bir kayıt olsun.

@hatconene diyorsun da herkes öyle kolayca çıkar mı şunu ağzından almaya? Ya farklı bir cevap verip durumu örseyeceğini düşünüyorsa? :face_exhaling:

Direkt başka takımla çalışmak istediğini söyleyebilirsin. Topu taca at :joy:

Yok artık, patron işinde profesyonel olmalı.