Ablamın önerdiği elbise nişan için uygun mu?

Ablam, en yakın arkadaşıma nişan töreninde giymem için ‘şu elbise çok şık olur’ dedi ama ben pek ısınamadım. Bütün gece ablamın orada beni izleyerek ‘Ne düşünüyorsun?’ diye sorması beni daha çok gerginleştirdi. Kendim için doğru seçim yapamıyorum. Ne dersiniz, onun seçtiği doğru mu, yoksa daha farklı bir şey mi denemeliyim?

benzer hikaye bende de oldu. ablamın seçtiği mor bi elbise vardı, ben neyse dedim gittim. fotolara bakınca tam ‘ablam seçmiş’ diye bağırıyor, hiç olmadı. içim ısınmıyorsa seçmem artık.

peki ablan niye bu kadar ısrarcı? kendisi giymemiş de sende görmek mi istiyor?

@iki_dakika aynen öyle gibime geliyor, kendisi eski bi nişanında giymişti. belki nostaljidir ama ya bana yakışmazsa?

bence sen de karar veremiyorsan ablanın fikrine bak. sonuçta başka elbise beğensen o da sana kötü görünürmüş gibi geliyor.

bu biraz vücut tipine göre iş ya. ablan şık bulmuş olabilir ama sen rahat hissetmiyorsan kesin başkasına bak. bence bir elbisede kesim sana uygun mu ona dikkat et, hafif v oturuş genelde hoş durur herkes için.

@denedekaldi yani bi yerde haklısın ama sonuçta abla illa doğru bilecek diye bir şey yok. kendine yakıştırmıyorsa niye zorlasın? :neutral_face:

kız ya bu konu tam forum klasiği. herkes kendi ablasıyla yaşadığı savaşı anlatacak az sonra.

açıkçası ben bu tarz şeyde aileyi dinlememeyi öğrendim. bir kere arkadaşımın düğününe annemin önerdiği şeyle gitmiştim, kuzenimle dalga geçildiğini duydum sonra. risk almaya değmez yani.

yeni elbise al, gitsin.