Düğünde giyeceğim elbiseyi teyzem beğenmedi!

Arkadaşlar, düğünde giyeceğim elbise konusunda teyzemle ciddi bir çatışma yaşıyorum. Onun istediği tarz bana çok klasik geliyor ve ben daha modern bir şey istiyorum. Sizce onun dediklerine mi uymalıyım yoksa kendi zevkime mi güvenip başka şeyler denemeliyim?

Teyzen niye karışıyor? Sana mı düğün?

Ben de bi keresinde benzerini yaşadım ya. Annem kuzenimin nişanına giydiğim elbiseyi ‘çok açık’ bulmuştu. Dedim ‘bana yakışıyor, bitmiştir.’ konu kapandı.

teyzenle aynı evde mi yaşıyorsunuz? Yoksa böyle her şeye mi karışıyor? :slightly_smiling_face:

@yazipsildim aynı evdeyiz, annemlerle konuşurken resmen her şeye yorum yapıyor. Annem de arada hak veriyor. Daha da zorluyor beni.

Ya şimdi tamam, teyze biraz ileri gitmiş olabilir ama sen de annenle konuşuyorsan teyzenin de fikri alınır. Bu kadar abartmalık bi durum yok :roll_eyes:

@pazardandondum ya her şeyin doğrusu bu değil. Kendi elbisesini kendi seçecek, teyzenin fikrini almak zorunda mı illa? :melting_face:

Bunun gibi durumlar cok oluyor ya. Aslında ‘aile baskısı’ diyince hemen düşünmemek lazım ama sınır çizmek zorundasın. Teyzenle açıkça konuşsan, şöyle desen: ‘Ben bunu giyeceğim, benim tercihim.’ Bir de annenle oturun, onun da anlayacağını sanıyorum.