Geçen hafta sevgilimle pazara gitmek için anlaştık. Ama sabah kalkıp dolabın karşısında dikildim resmen. Abartılı görünmek istemiyorum ama çok salaş da olmasın istedim. Sonra bir kot ve tişört geçirdim ama sevgilim ‘Burası pazar ya, keşke daha rahat bir şey giyseydin’ dedi. Bu kadar basit bir konuda bile bazen ne giyeceğimi bilememek beni sinir ediyor. Sizce pazar gibi yerlere giderken nasıl bir kıyafet daha uygun?
Öncelikle pazar için bence fazla düşünüyorsun ya. Ben direkt tayt, spor ayakkabı, sweat giyip çıkıyorum. Ama sevgilin ‘daha rahat bir şey’ deyince benim anladığım pijama falan mı giymenizi bekliyor? Garip geldi.
Ya senin sevgilin genelde böyle kıyafetine karışıyor mu? İlk kez mi oldu böyle bir şey? Ona göre bir yorum yapacağım çünkü.
@senlikimyahu İlk kez değil aslında… Alışverişe giderken de bir şey demişti, ‘çok makyaj yapmasan daha güzel olur’ falan dedi. Ama asla kötü bir üslupla söylemiyor, hep nazik.
@soran nazik diyorsun ama sonuç aynı işte, kıyafetine karışıyor. Bence bu tür detayları büyümeden çözmelisin çünkü naziklikle gelen eleştiriler de zamanla birikir.
Bu konuda erkek arkadaşın aslında rahatlığa vurgu yapmış gibi ama rahatlık herkese göre değişir. Pazar yeri havası genelde spor, günlük şeylerle daha kolay uyum sağlar. Ama tabii bir kot tişört de son derece uygun, çok takılmamalı.
Bizim burada pazara giderken kimse öyle kot tişört falan giymiyor valla. Annem bile eski eşofmanlarla gider, pazar dediğin rahat olacak. Belki sevgilin de böyle bir şey düşündü ![]()
@mahallekizi haklı ama bu senin neye alışık olduğuna da bağlı. herkes eski eşofman giyecek diye bir şey yok. bence sevgili hanımefendiye karışmamalı.
@uyansana her yorumda sevgililere bayrak açıyorsunuz. Adam sadece fikrini söylemiş, bu kadar büyütecek ne var? Belki sadece daha rahat olur diye öneride bulundu ![]()