Son 6 aydır ilişkimiz resmen sadece kavga üzerine dönüyor. İlgisizlik ve sıkıcı bi rutin var. Bunu konuşmaya çalışınca savunmaya geçiyor, ben de sinirleniyorum. Geçenlerde iş çıkışı eve gelmediği bi gün oldu, şüpheler içindeyim. Boşanma kelimesi aklımda dönüyor ama belki de çabalamalıyım? Siz böyle bi durumda ne yapardınız?
5 Yanıt
5ya ben direkt flört olayına dönerdim. Yani baktın yürümüyor, bari bir şansını denemiş olursun. Mesela bi akşam dışarıda yemek ayarla, sanki yeni tanışmışsınız gibi. İlgilenmiyorsa o başka tabii.
Hak ettiğinden fazlasını vermeyin. Yani savunmaya geçen biri zaten ilişkiyi inşa etmeye niyetli değil gibi. Evlilikte iki taraf da çaba göstermeli, tek başına düzeltemezsin. Önce mesela kendine ayır biraz zaman, nasıl hissettiğini sor.
Sinirleniyorum dedin ya bak, işte burası bana takıldı. Belki konuşurken sertleşiyorsundur, çok üstlenmeden bi kontrol et kendini. Kavga hep iki taraflıdır sonuçta. Ve 6 ay diyon ama hani ilk tartışmada her şeyi bırakmak doğru mu bi düşün.
Rutin bozukluğu çok doğal ama iş sonrası eve gelmemek ciddi kötü sinyal. Önce bir oturup sakin ifadelerle konuşun, suçlama olmadan. Eğer hâlâ konuşulamazsa bir evlilik danışmanıyla devam etmek doğru olur. Belki işi orada çözersiniz
biraz daha detay vereyim dedim. Flört zamanlarımızda hep ilgisi yüksekti buna güvenip devam etmiştim. Şimdi tamamen başka biri gibi. İş dışında telefonu hep uzak oluyor mesafeliyim. Konuşmamız işe yaramıyor. Hâlâ emin değilim açıkçası yoruldum