Arkadaşlar, kuaföre gittim sadece röfle istedim, hafif dokunuşlarla biraz canlılık gelsin diye. Ama kadın resmen saçımın rengini komple açtı, platine döndüm gibi. Aynada görünce şok oldum, hiç bu kadar sarı istememiştim. Şimdi bu saçı düzelttirsem mi yoksa boyayı akıtmaya mı çalışsam, ne yapayım? Böyle bir hatada kuaför para alıyor mu, fikri olan var mı?
valla benim de başıma geldi, çok net istemediğimi söyledim, yine bildiklerini okudular. sonra başka kuaföre tonlama yaptırdım, baya toparladı ![]()
ya açık konuşayım bence işi baştan yanlış anlatmışsın. hafif dokunuş dedikçe kuaförler abartıyor ![]()
peki sen aynada görünce o an hiç müdahale etmedin mi? parayı verdin mi?
@soncaykaldi aslında paramı vermedim, ‘biraz alışınca beğenirsiniz’ falan dedi, ama mutsuz olduğumu da söyledim.
@ikidakka ya şu ‘sen de şöyle yapmışsındır’ muhabbeti çok saçma. net istemedi desem bile dinleyecek hali yoktu ki.
saçı anında düzeltmek için koyu ton boyama yapılabilir ama çok yakın zamanda yeniden kimyasal yüklemenin zararı olur. bir süre saç maskeleriyle toparlayıp tonlama daha iyi.
olmaz böyle şey. parasını geri istesene.
bence kuaför bilerek yapmış. platin daha pahalıya geliyor ya, sen istemesen de satmış gibi ![]()
@kirmizikazak aynen bu çok yapılıyor. kafalarından renk karar verip, ‘trend bu’ diyip dayıyorlar ![]()