Biraz uçlarından alalım dedim, resmen saçımın yarısı gitti. Şu an kendime bakarken bile moralim bozuluyor. Yeniden özgüvenimi kazanmak için ne yapabilirim sizce? Böyle bir şey başınıza geldiyse ne yaptınız, lütfen yardım edin.
Benim de başıma geldi, uçlardan 2 santim dedim, resmen bob kesimle çıktım. Sabah kalkıp aynaya bakmak inanılmaz zor oluyor, biliyorum. Ben bir süre föne yüklenmiştim toplamak için, geçici de olsa toparlıyor.
Bence şikayet etmelisin. Çoğu kuaför salonunun online yoruma çok önem verdiğini biliyorum, Google’dan ya da Instagram’dan durumu yazmayı dene. Belki oradan bir telafi önerisi gelir.
Peki kesimden önce modelle ilgili bir fotoğraf falan gösterdin mi, yoksa tamamen sözlü mü tarif ettin? Çok farklı anlamış olabilirler.
Bu çok yaygın bi durum aslında. Genelde kuaförler ‘sağlıklı görünmesi için’ daha fazla kesmeye meyilli oluyor. Ama sonuç olarak senin saçın, senin rızan önemli tabi.
herkese çok teşekkür ederim yorumlar için. Fotoğraf göstermemiştim açıkçası, sadece ‘birazcık’ dedim. Sanırım bir dahakine çok net olmak gerekiyor. Şikayet etmeyi düşünüyordum ama utandım biraz, ne bileyim eksik anlatmış gibi geliyor
Utandım diyorsun ama burada utanç duyacak bir şey yok bence. Sen ne kadar anlatsan da, bir emekçinin seni dinlemek ve rızana göre hareket etmek zorunluluğu var. Bu iş sadece saç değil, güven meselesi.
Eğer saç yapını bozacak kadar kötü bir kesim olduysa, yoğunlaştırıcı serumlar ya da hızlı uzama için bazı medikal şampuanlar işe yarayabiliyor. Ancak karşı tarafta bir hak iddian varsa, Hizmet Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurabilirsin, az biliniyor ama saç sorunlarında bile kullanılabiliyor.