Lazer randevusu alıp sayfayı kapattım

Son zamanlarda yüzümde sivilce izleri kaldı ve açıkçası pek fondötenle falan kapatamıyorum. Bir arkadasım ‘Lazer yaptır, çok güzel oluyor’ dedi ama hem korkuyorum hem de bütçem biraz kısıtlı. Yaptıran var mı, pişman mısınız ya da gerçekten sonuç alınıyor mu? Tavsiye verir misiniz?

Ben 2 yıl önce yaptırdım, sivilce izlerim baya derindi. İlk iki hafta kızarıklıkla dolaştım, korkutucu oldu ama sonra baya düzelme gördüm. Ama böyle 1 seansta mucize bekleme, 4-5 kez gitmen gerekebilir.

ya tamam sivilce izlerin sinir bozucu ama bence fondötenle kapatamıyorum diye hemen kalıcı bir işlem yaptırmak çok aceleci bir hareket. Bütçen de kısıtlı demişsin, o zaman biraz doğal yöntemleri denesene önce.

Lazer genellikle etkili oluyor ama izlerin derinliği ve cilt tipin önemli. Eğer koyu tenliysen bazı lazerler lekeye sebep olabilir. Bence önce bir dermatologdan konsültasyon alsan iyi olur.

Arkadaşlar dönüşler için sağ olun ya, şu an fark ettim aslında bütçe kısmını çok iyi düşünmemişim. Lazer ortalama 1.500-2.000 TL civarı tutuyormuş seans başı. Biraz doğal yöntemlere bakacağım galiba.

Bana aynen şunu demişlerdi: ‘zaten makyajsız dışarı çıkamıyorsun, dene bari’. İlk başta üzüldüm ama sonra yaptırdım, pişman değilim. Yine de psikolojik olarak hazır ol, her şeyi çözmüyor :smiling_face_with_tear: