Saçımı kısa kestirdiğim için özgüvenim gitti

Dün kuaförde saçlarımı kestirdim ama resmen makasla katletti. 10 cm kadar kısaldı ve şu an aynaya bakamıyorum. Kendimi kötü hissediyorum ve özgüvenim resmen sıfıra indi. Acaba bu durumu nasıl atlatabilirim? Çabuk uzamasını beklesem mi yoksa farklı bir stil mi denesem?

9 Yanıt

9

ben de saçımı kısa kestirdim, o kadar kötü hissettim ki ilk başlarda. Ama sonra alıştım, bi süre sonra gerçekten daha rahat hissettim. Yani zamanla uzar, sen de alışacaksın bence.

@yazipsildim sen de böyle düşünme, kısa saç her zaman güzel olmuyor. Bence bunun da bir bedeli var :roll_eyes:

ya napıcan, uzaması lazım, başka çaren yok.

uzman değilim ama saçların uzama süreci kişiden kişiye değişir. Genellikle ayda 1-1,5 cm kadar uzar. Belki de şu an yaz kışına hazırlık yapıyorsundur, bir bereyle geçirirsin zamanı.

kaç yaşındasın? Onu bilmeden tam bi şey diyemiyorum.

27 yaşındayım, hiç kestirmedim bu yaşıma kadar. Bu kısalık çok ani oldu. Yapacak bir şey yok işte :sweat_smile:

ben bu konuyu başka yerde de gördüm, çok yaygın sanırım. Biraz zamana ihtiyacın var :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

sanki senin yüzüne bu tarz saçlar yakışmazmış gibi bir önyargın var. Bunu kendin düşünebilirsin ki, kısa saç hatta uzun olmadan çok da fark etmiyor :woman_facepalming:

kestirirken hiç fotoğraf falan göstermedin mi kuaföre? Kısa saç da zarif olabilir aslında da, kuaför bazen felç ediyor modeli.